No 05

Csípős papikás szalámi

50g, 90g

A legkíválóbb csípőspaprika a fogyasztáskor előre engedi a többi ízt, majd pár másodperccel később kiteljesedve hoz létre különösen elegáns és intenzív ízvilágot.


Az 50 g-os kiszerelés az exkluzív borítékcsomagolást nem tartalmazza, csak tálcás kiszerelésben kerül kiszállításra.

Összetevők:

Szürkemarha hús, marhafaggyú, nitrites pácsó (tartósítószer:nátrium-nitrit, étkezési só), ízesítő keverék (dextróz, fűszerek, paprika 1,6%, fűszerkivonat, antioxidáns:nátrium-aszkorbát, aroma), csípős paprika: 1%, természetes füst, csomagológáz (nitrogén, széndioxid).

Tárolás: 0 és +10°C között.
Fogyasztható: Felbontás után 1-2 napon belül fogyassza el.

TÁPÉRTÉK ADATOK:

100 g termékben

Energiatartalom 1693 kJ
410 kcal
Zsír 39 g
- ebből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 1.3 g
- ebből cukor 0.7 g
Fehérje 13 g
3.14 g
Élelmi rost 0 g

Marha részei

Nyomon­követhetőség

„SMS rendszernek” nevezett a védjegyeket támogató szolgáltatás. Minden olyan termék esetében használható amelyben fajtaazonossági igazolással hitelesített „Magyar szürkemarha hús” alapanyag került felhasználásra. A fogyasztó rövid idő alatt ellenőrizheti, hogy a húson vagy a terméken használt megnevezés jogos és hiteles.

Bővebben

HUNGARIKUM A Magyar szürke szarvasmarha

Az érték a Hungarikum törvény 114/2013. (IV. 16.) Kormányrendelet a magyar nemzeti értékek és hungarikumok gondozásáról III. sz. mellékletének Hungarikum Bizottsághoz történő felterjesztésével és elbírálása által került a Hungarikumok Gyűjteményébe.

Bővebben

Hol kapható

A bajai üzletünk mellett jelenleg a következő partnerinknél kapható:

Partnereink