No 01

Natúr fehér szalámi

450 g

Visszafogott fűszerezésének köszönhetően a legteljesebben adja vissza a szürkemarha félig vadhús és félig marhasteak-re emlékeztető rendkívüli ízét.


Összetevők:

Szürkemarha hús, marhafaggyú, ízesítő keverék (fűszer, dextróz, fűszerkivonat, paprika 1,6%, antioxidáns: nátrium-aszkorbát, aroma), nitrites só, (tartósítószer: nátrium-nitrit, étkezési só), csípős paprika 1%, természetes füst.

Tárolás: 10°C alatt tárolandó.
Fogyasztható: Hűtőben tárolás esetén vegye figyelembe, hogy a szalámi aromája szobahőmérsékleten és vékonyra szelve a legteljesebb!

TÁPÉRTÉK ADATOK:

100 g termékben

Energiatartalom 2080 kJ
503 kcal
Zsír 44.8 g
- ebből telített zsírsavak 18 g
Szénhidrát 0.78 g
- ebből cukor 0.19 g
Fehérje 24 g
2.2 g
Élelmi rost 0 g

Marha részei

Nyomon­követhetőség

„SMS rendszernek” nevezett a védjegyeket támogató szolgáltatás. Minden olyan termék esetében használható amelyben fajtaazonossági igazolással hitelesített „Magyar szürkemarha hús” alapanyag került felhasználásra. A fogyasztó rövid idő alatt ellenőrizheti, hogy a húson vagy a terméken használt megnevezés jogos és hiteles.

Bővebben

HUNGARIKUM A Magyar szürke szarvasmarha

Az érték a Hungarikum törvény 114/2013. (IV. 16.) Kormányrendelet a magyar nemzeti értékek és hungarikumok gondozásáról III. sz. mellékletének Hungarikum Bizottsághoz történő felterjesztésével és elbírálása által került a Hungarikumok Gyűjteményébe.

Bővebben

Hol kapható

A bajai üzletünk mellett jelenleg a következő partnerinknél kapható:

Partnereink