No 03

Borsos fehér szalámi

kb. 450 g

A szűrkemarha jól bírja az intenzív fűszert. A bors roppantott formában tökéletes kisérője a szűrkemarha-steak ízének, amelyet más karakteres fűszerekkel együtt tesz feledhetetlenné.


Összetevők:

Szürkemarha hús, marhafaggyú, nitrites pácsó (tartósítószer:nátrium-nitrit, étkezési só), ízesítő keverék (dextróz, fűszerek, bors 0,9%, étkezési só, fűszerkivonat, antioxidáns:nátrium-aszkorbát), természetes füst.

Tárolás: 20°C alatt tárolandó.
Fogyasztható: Hűtőben tárolás esetén vegye figyelembe, hogy a szalámi aromája szobahőmérsékleten és vékonyra szelve a legteljesebb!

TÁPÉRTÉK ADATOK:

100 g termékben

Energiatartalom 1689 kJ
409 kcal
Zsír 39 g
- ebből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 1.3 g
- ebből cukor 1.1 g
Fehérje 13 g
3 g
Élelmi rost 0 g

Marha részei

Nyomon­követhetőség

„SMS rendszernek” nevezett a védjegyeket támogató szolgáltatás. Minden olyan termék esetében használható amelyben fajtaazonossági igazolással hitelesített „Magyar szürkemarha hús” alapanyag került felhasználásra. A fogyasztó rövid idő alatt ellenőrizheti, hogy a húson vagy a terméken használt megnevezés jogos és hiteles.

Bővebben

HUNGARIKUM A Magyar szürke szarvasmarha

Az érték a Hungarikum törvény 114/2013. (IV. 16.) Kormányrendelet a magyar nemzeti értékek és hungarikumok gondozásáról III. sz. mellékletének Hungarikum Bizottsághoz történő felterjesztésével és elbírálása által került a Hungarikumok Gyűjteményébe.

Bővebben

Hol kapható

A bajai üzletünk mellett jelenleg a következő partnerinknél kapható:

Partnereink