A vidék hagyományos fűszerei nagyszerű harmóniában egészítik ki a legjobb minőségű húst és alkotják meg ezt a kiemelkedő szalámit.
Szürkemarha hús, marhafaggyú, nitrites pácsó (tartósítószer:nátrium-nitrit, étkezési só), ízesítő keverék (dextróz, fűszerek, bors 0,4%, maltodextrin, étkezési só, aromák, élesztő kivonat, élesztő, fűszerkivonat, antioxidáns:nátrium-aszkorbát, füstaroma), természetes füst.
Tárolás: 20°C alatt tárolandó.
Fogyasztható: Hűtőben tárolás esetén vegye figyelembe, hogy a szalámi aromája szobahőmérsékleten és vékonyra szelve a legteljesebb!
100 g termékben
Energiatartalom | 1691 kJ 409 kcal |
Zsír | 39 g |
- ebből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 1.4 g |
- ebből cukor | 1.1 g |
Fehérje | 13 g |
Só | 3 g |
Élelmi rost | 0 g |
„SMS rendszernek” nevezett a védjegyeket támogató szolgáltatás. Minden olyan termék esetében használható amelyben fajtaazonossági igazolással hitelesített „Magyar szürkemarha hús” alapanyag került felhasználásra. A fogyasztó rövid idő alatt ellenőrizheti, hogy a húson vagy a terméken használt megnevezés jogos és hiteles.
BővebbenAz érték a Hungarikum törvény 114/2013. (IV. 16.) Kormányrendelet a magyar nemzeti értékek és hungarikumok gondozásáról III. sz. mellékletének Hungarikum Bizottsághoz történő felterjesztésével és elbírálása által került a Hungarikumok Gyűjteményébe.
Bővebben